JHL:n työttömyyskassa nyt myös Facebookissa

19.11.2018

JHL:n työttömyyskassa on avannut oman Facebook-sivun parantaakseen tiedottamista jäsenilleen. Sivu löytyy Facebookista nimellä Julkisten ja hyvinvointialojen työttömyyskassa JHL.

JHL:n työttömyyskassan Facebook-sivu on tarkoitettu kaikille jäsenille ja niitä seuraamalla saat nopeasti ja helposti uutisvirtaasi tiedot muun muassa kassan palveluista ja tulevista lakimuutoksista.

Päivärahansaajille sivut tarjoavat nopeasti tietoa muun muassa kassan poikkeavista palveluajoista, mahdollisista häiriöistä sähköisissä palveluissa ja hakemusten käsittelyajoista. Käy tykkäämässä sivusta ja pääset seuraamaan kassan ajankohtaisia uutisia!

Facebook-sivu on tarkoitettu työttömyyskassan yleiseen tiedottamiseen ja tietoturvasyistä siellä ei voida käsitellä kenenkään henkilökohtaisia asioita. Sivujen kautta ei esimerkiksi voi lähettää kassalle viestejä. Viestit tulee aina lähettää tietoturvallisesti eWertti Nettikassan kautta.