Koulutuskalenterit ja jäsentietojen tarkistus

1.1.2019

JHL:n vuoden 2019 koulutuskalenterit ovat ilmestyneet, pääset tutustumaan niihin näistä linkeistä:

Koulutus

Tutustu valtakunnallisessa koulutuskalenterissa olevaan JHL-opiston kurssivalikoimaan ja valitse itsellesi tehtäväsi ja kiinnostuksesi mukainen kurssi.

Tärkeää: Ennen ilmoittautumista sovi osallistumisesta yhdistyksen puheenjohtaja Sari Vuorisen kanssa p. 040 569 4061 tai sari.vuorinen@raahe.fi.
    JHL maksaa osallistujan matkakulut, majoituksen, ruokailun ja koulutuksen. Lisäksi kurssistipendi maksetaan palkattomuustodistusta vastaan. Kurssit järjestetään JHL-opistolla Helsingissä.

Tarkista JHL:n jäsenpalvelusta, että omat tietosi ovat ajan tasalla. Tarkista, että myös sähköpostiosoitteesi on yhteystiedoissasi.

Koulutuskutsut ja kurssiohjelmat on lähetetty helmikuusta 2015 alkaen vain sähköisessä muodossa joten on tärkeää, että yhteystietosi ovat oikein. Yhteystietojen oikeellisuus auttaa myös paikallisyhdistystä omassa tiedotuksessa.

Liitteet