Kummelin vuokrausehdot

Kummeli

KUMMELIN VUOKRAUSEHDOT

Vuokrat 1.1.2017:
Raahen JHL ry 055:n jäsenet:

45 € / vrk, päiväkäyttö (klo 7.00 - 16.00) 30 €
Jos vuokraus halutaan tehdä jäsenhintaan, on vuokraajan esitettävä jäsenkorttinsa tai todistettava muuten jäsenyytensä.

Ei jäsenet:
150 € / vrk, päiväkäyttö (klo 7.00 - 16.00) 75 €

Hintaan sisältyy oikeus käyttää rakennusta ja siihen liittyvää esillä olevaa käyttöomaisuutta.

Kummeliin on mahdollisuus tuoda kylpytynnyri (HUOM! kylpytynnyriä Kummelissa EI ole, sen voi halutessaan vuokrata niitä vuokraavilta yrityksiltä)vesimaksu 20 € maksetaan vuokran yhteydessä etukäteen.

Veden lämmitykseen tarvittavat puut vuokralainen tuo itse.
Kylpytynnyrin luvattomasta käytöstä peritään 50 €:n sakkomaksu 1.6.2014 alkaen.

Maksuehdot:
Ennakkoon yhdistyksen Raahen Seudun Osuuspankissa olevalle tilille nro FI06 5381 0320 1199 59

Varauksen peruminen:
1.6.2014 alkaen Kummelin varausten perumisesta ovat voimassa seuraavat sanktiot:
* kun varaus perutaan vähintään 4 vrk ennen varauksen alkua, ei sanktiota
* peruminen tapahtuu 3 vrk ennen varauksen alkua, sanktio 30 % varauksen hinnasta
* peruminen tapahtuu 2 vrk ennen tai myöhemmin, sanktio 50 % varauksen hinnasta.

Avaimet:
Avaimet saa maksettua vuokrakuittia vastaan ammattiosaston toimistolta maanantaisin klo 9.00 - 17.00 ja tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 8.00 – 16.00 välillä.
Avaimet jätetään Kummelissa olevaan palautuspisteeseen.

Palauttamattomasta avaimesta veloitetaan lukkojen uudelleen sarjoituksen hinta.
Mikäli Kummelin emäntä joudutaan kutsumaan avaamaan ovet tai suorittamaan huoltotoimenpiteitä, veloitus on 10 € klo 7.00-18.00 välillä, muina aikoina 30 €.

Käyttöaika:
Vuokrausaika alkaa klo 17.00 ja päättyy seuraavana päivänä klo 15.00, poikkeuksena päiväkäyttö klo 7.00 – 16.00. HUOM! Ennen klo 17.00 Kummeliin tullut vuokraaja vastaa mahdollisista edellisen vuokraajan aiheuttamista vahingoista koska klo 15.00 ja 17.00 välinen aika on varattu huolto- ja tarkastustoimenpiteitä varten.
Kesä-elokuussa Kummelin voi vuokrata enintään viikoksi kerrallaan.

Siivous:
Kummelin vuokraaja on velvollinen siivoamaan tilat ennen lähtöään.

Siivoukseen kuuluu roskien vienti, sänkyjen petaaminen, astioiden tiskaaminen ja astianpesukoneen tyhjentäminen, pöytien siistiminen, wc-pönttöjen pesu ja lattioiden imurointi ja nihkeäpyyhintä.

Juomien ja ruokien vieminen yläkertaan on ehdottomasti kielletty.

Jos siivous laiminlyödään, veloitetaan siivouksesta 40 €/h (eritesiivous + 10 €/h).

Kummeliin voi tilata loppu siivouksen varauksen yhteydessä.

Loppu siivouksen hinta on 80e.

Siivouksen tilannut,kummelin luovutus klo:14.00

HUOM! Kummeliin ei saa viedä lemmikkieläimiä.

Varaukset:
Kummelin varaukseen liittyvät asiat hoidetaan JHL:n toimistolla Brahenkatu 2, puh. 040 - 503 9754, ma klo 9.00 -17.00 ja ti - ke klo 8.00 - 16.00.

Loma-aikojen varausjärjestelyistä ilmoitetaan erikseen kotisivujen etusivulla.

Varauksia voi olla samalla henkilöllä vain yksi kerrallaan voimassa.Varaus astuu voimaan, kun vuokra on maksettu.

Kummelin emännän Kaarina Pehkosen päivystysnumero kiinteistöön ja irtaimistoon liittyvissä asioissa on 040  836 8598.

Kummeliin unohtuneita tavaroita voi tiedustella JHL:n toimistolta, osoite Brahenkatu 2. Tavaroiden säilytysaika on 3 kuukautta.

Huomioitavaa:
Raahen JHL ry 055:n hallituksella ja hallituksen valtuuttamalla henkilöllä on oikeus käyttää ja vuokrata tiloja tarpeen vaatiessa eri ehdoilla sekä perua varauksia yksipuolisesti.

Kummelin jatkovuokraus on kielletty.

Vuokran määrä tarkistetaan vuosittain.